79-годишен мъж е убил най-малко 50 души, което го прави

...
79-годишен мъж е убил най-малко 50 души, което го прави
Коментари Харесай

Установиха серийния убиец с най-много жертви в САЩ

79-годишен мъж е умъртвил минимум 50 души , което го прави серийният палач с най-вече жертви в историята на Съединени американски щати, оповестиха от Федералното бюро за следствие (ФБР), представени от Агенция Франс Прес.

Самюъл Литъл е признал, че е умъртвил 93 души - най-вече дами - сред 1970 и 2005 година, допълват от бюрото.

Въпреки че проверяващите са удостоверили, че е забъркан в убийството на 50 от тях , те имат вяра, че всички самопризнания на Литъл са истина.

ФБР пусна интернет страница с материали за неустановени убийства, както и рисунки на Литъл с хора, които той твърди, че е умъртвил. На страницата бюрото написа, че доста от жертвите са умряли от свръхдоза , при произшествия или при неизяснени условия. Някои от телата не са открити.

Самюъл Литъл е наказан на пожизнен затвор през 2014 година за три убийства.

От ФБР означават, че от доста години Самюъл Литъл е вярвал, че няма да бъде хванат от управляващите, защото е считал, че никой няма да потърси правораздаване за жертвите. Въпреки че към този момент е в пандиза, ФБР има вяра, че е значимо да се потърси правораздаване за всяка жертва.

Бившият боксьор е задържан за първи път през 2012 година в подслон за бездомни в Кентъки и е екстрадиран в Калифорния по обвинявания, свързани с опиати. Впоследствие ДНК доказателство го свързва с три убийства. През 2014 година Литъл признава, че е умъртвил три дами в Лос Анджелис сред 1987 и 1989 година И при трите убийства дамите са бити и удушени.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР