78% от украинците са сигурни в победата на Украйна срещу

...
78% от украинците са сигурни в победата на Украйна срещу
Коментари Харесай

78% от украинците са сигурни в победата срещу агресора

78% от украинците са сигурни в успеха на Украйна против съветския агресор, който нахлу в страната на 24 февруари, сочат данните от ново изследване.

От началото на войната украинските сили са умъртвили 12 000 съветски бойци и са свалили 48 самолета и 80 хеликоптера. Руската войска търпи тежки провали, тъй като се изправи против сплотено украинско население, готово да почине за своята независимост и самостоятелност. Руската войска продължава да нападна цивилното население в опит да съкруши морала му.

Президентът на Украйна Володимир Зеленски упрекна съветската войска, че е провалила евакуацията на цивилни през филантропичните коридори, които трябваше да бъдат отворени в страната вследствие на договарянията. " Имаше съглашение за филантропичните коридори. Проработи ли то? Руските танкове проработиха вместо това, проработиха системите Град, проработиха съветските мини ", сподели Зеленски във видеобръщение в Телеграм.

Той упрекна съветските сили, че са минирали пътя, който беше контрактуван за доставката на храна и лекарства в обсадения град Мариупол. Зеленски упрекна съветските сили и, че са унищожили рейс, който е трябвало да изтегля цивилните от зоните на сражения. " Те се твърдят, че един дребен кулоар към окупираната територия е отворен, за няколко десетки хора. Не толкоз към Русия, колкото към пропагандистите, непосредствено към телевизионните камери ", сподели Зеленски и упрекна Москва в цинизъм.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР