78 на сто от българите са против еднополови бракове. Народът

...
78 на сто от българите са против еднополови бракове. Народът
Коментари Харесай

78% от българите са против еднополовите бракове

78 на 100 от българите са срещу еднополови бракове. Народът ни е умерено търпелив, когато става дума за фамилните връзки. Това демонстрират данни на "Галъп интернешънъл " от постоянната самостоятелна изследователска стратегия на "Галъп " "лице в лице ". Проучването е извършено сред 30 ноември и 7 декември измежду 818 души.

То е планувано и направено във връзка на идните коледни празници, означават социолозите, като прецизират, че проучването е направено преди почналия неотдавна спор за приемливост към хомосексуализма и няма нищо общо с този спор.

Разводи, свободни връзки, аборти и така нататък се одобряват необятно, само че не се одобряват, да вземем за пример, еднополови бракове, сочат данните. Мнозинства от над 70 на 100 се афишират в отбрана на правото на аборт и бракоразвод. Също болшинства от над 70 % пазят правото на общуване без брак и деца в общуване без брак.

Мнозинства от по към две трети от пълнолетните българи се афишират "за " опцията хора от разнообразни етноси и раси да подписват брак между тях. Очевидно етносът и расата към днешна дата към този момент не се преглеждат като възпиращ фактор в фамилните връзки. Идеята за възпитателно принуждение не се споделя необятно и по-скоро надвива мнението, че шамарите за децата не са допустими.

Мнозинство от 75 на 100 няма нищо срещу стандарта мъжът, главно, да дава отговор за приходите в фамилията. И мъже, и дами дават отговор в идентична степен с "да ". Следващи проучвания би трябвало да покажат дали и до каква степен обществото ни възприема сходни възгледи и по други тематики, прецизират социолозите.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР