78-годишен шофьор прегази младо момиче на пешеходна пътека в Хасково

...
78-годишен шофьор прегази младо момиче на пешеходна пътека в Хасково
Коментари Харесай

78-годишен дядо помете момиче на пешеходна пътека и избяга

 78-годишен водач прегази младо момиче на пешеходна пътека в Хасково и избяга, без даже да слезе и да помогне на потърпевшата от него.

Инцидентът е станал през вчерашния ден към 10,30 часа на пешеходната пътека на пл. " Спартак “, където е едно от най-натоварените кръстовища в Хасково.

Момичето е пресичало в посока от аптеката към зеленчуковия пазар, когато е връхлетяно от " Опел Корса “. Колата прави десен завой с ниска скорост, само че неразбираемо за какво не стопира да пропусне пешеходците.

След удара лидерът даже не слиза от колата, а бяга. От община Хасково разпространиха фрагменти от случая, сниман от една от камерите за видеонаблюдение на рисковото кръстовище.

За благополучие 14-годишната Рая Стоянова не е потърпевша рисково. Има охлузвания и пострадвания, които са обработени в болничното заведение и ученичката е освободена да се лекува в къщи.

Момичето е в тежък потрес от претърпяното. Полицията е разкрила шофьора-беглец. Предстои да му бъде отнета краткотрайно книжката. Семейството на Рая ще съди 78-годишния водач, предизвикал случая.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР