78-годишен дядо от село Йоаким Груево наруга и ступа с

...
78-годишен дядо от село Йоаким Груево наруга и ступа с
Коментари Харесай

Дядо нашиба внучката си заради спряна вода

78-годишен дядо от село Йоаким Груево наруга и ступа с сопа личната си внучка и съседката. Причината е спряно водоподаване до къщата на възрастния мъж, което го изкарало отвън релси.

Няколко дни преди абсурда пенсионерът продал на една от дъщерите си къща, която била против неговата. Впоследствие парцелът бил продаден на неговата внучка. Тъй като дядото нямал вода в дома си, се бил захванал към водозахранването от имота, който към този момент бил благосъстоятелност на внучката.

Поради разногласия за това на нарушителя постоянно му била спирана водата. Последният път, когато останал без вода, решил самичък да развърти кранчето от двора на внучката.

По пътя я срещнал, кипнало му и почнал отблъскващ скандал. В поддръжка на младото момиче се намесила и нейната вуйна, която живее в съседство. Дядото се държал жестоко, отправил закани за физическа разпра. А по-късно нанесъл на дамите удари с сопа. Приятелят на внучката, който станал несъзнателен очевидец, се обадил в полицията.

Към мястото били изпратени чиновници на районното в Стамболийски, които закарали забърканите в абсурда до полицейското ръководство, с цел да изяснят случая.

Дядото беше изправен пред Районния съд в Пловдив с обвинявания за дребно безчинство. Магистратите сметнаха, че могат да наложат минималната глоба, защото мъжът декларирал, че съжалява, а също така и нямал пари. Поради тази причина му беше наложена санкция от 100 лв..
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР