78-ата вечер на протест в център на София прерасна в

...
78-ата вечер на протест в център на София прерасна в
Коментари Харесай

Протестиращите с нова грозна проява СНИМКИ

78-ата вечер на митинг в център на София прерасна в протестно шествие до централата на Движение за права и свободи на бул. "Александър Стамболийски ", която беше обстрелвана с яйца. Районът се охранява от огромно количество служители на реда, оповестява БНР.

Малко по-рано от спонтанната естрада на площад "Независимост " юрист Николай Хаджигенов от "Отровното трио " разгласи, че изненада тази към този момент е, че шествието ще има различен маршрут - не до Орлов мост, а до централната централата на Движение за права и свободи на бул. "Стамболийски ".



Адвокат Хаджигенов сподели още, че тематиката на четвъртото подред "Велико национално въстание ", което скоро ще бъде планувано, ще бъде "Лебедово езеро ", поради управлението на Министерство на вътрешните работи и че протестиращите ще чакат жандармеристите да бъдат с балетни пачки.

По-рано довечера беше блокирано придвижването в центъра на София, откакто протестиращите затвориха бул. "Цар Освободител " с камиона с озвучителна техника. Движението по бул. "Дондукоков " е обикновено.

Демонстрантите обявиха, че настояванията им остават непроменени - оставка на премиера Бойко Борисов и на основния прокурор Иван Гешев. Протестът протича умерено.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР