77-годишен мъж е починал, докато чака на опашка за евтино

...
77-годишен мъж е починал, докато чака на опашка за евтино
Коментари Харесай

Мъж почина на опашка за олио в Бургас, опашки и във Враца от 6 сутринта

77-годишен мъж е умрял, до момента в който чака на опашка за на ниска цена олио в Бургас. Той е изчаквал реда си пред един от огромните хипермаркети в комплекс „ Славейков ”, потвърдиха за " 24 часа " от полицията.

Както си стоял на дълга опашка за по-евтино олио, възрастният мъж се строполил на земята пред ужасените погледи на останалите чакащи. Той се свлякъл до кашони с бутилките, където пазел ред от ранни зори. На място е пристигнал екип на Спешна помощ, който е установил гибелта.

Промоцията във въпросния хипермаркет е годна единствено за през днешния ден под мотото " Луда събота ", а бутилка олио е на цена 2,99 лева, описаха осведомени. Фрапиращо ниската цена привлякла стотици бургазлии, които от ранни зори се наредили пред хипермаркета, с цел да се запасят с на ниска цена олио.



Заради днешната промоция доста пенсионери пропътуваха стотици километри от едно място на друго единствено и единствено да се снабдят с скъпата течност.



Съдебно-медицинска експертиза ще откри каква е точната причина за гибелта на мъжа. Опашката е била огромна и най-вероятно индивидът е чакал от ранни зори на студено, преди да отвори магазинът.

Подобни опашки се извиха пред същата верига магазини в цялата страна. Това стана видно от десетки фотоси, залели мрежата, на които се вижда по какъв начин стотици хора чакат от рано сутринта, с цел да се домогнат до евтиното олио.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР