76-годишният шофьор, който блъсна и уби 5-годишно дете в Русе,

...
76-годишният шофьор, който блъсна и уби 5-годишно дете в Русе,
Коментари Харесай

Старецът, убил детенце с камиона си, не разбрал за трагедията

76-годишният водач, който блъсна и умъртви 5-годишно дете в Русе, не е схванал за случая, осведоми Русе Медиа.

Предстоят огледи на транспортното средство, само че е огромна вероятността детето да е попаднало под задните гуми и водачът фактически да не е видял какво се е случило.

Засега мъжът не е арестуван, само че към момента следствието продължава. Камионът е превозвал вар от някогашните свинарници към града.

По данните на очевидци полицията е провела оперативно-издирвателни мероприятия и е открила товарния автомобил ГАЗ-53 и лидера му в град Русе. Изяснява се съпричастността на възрастния лидер към пътнотранспортното произшествие.

Припомняме, че случаят е станал към 11:30 на улица в кв. „ Долапите “. Момиченцето се е разхождало с баба си, когато камионът е връхлетял от горната страна му. По разкази на очевидци гледката е била страшна.

Съседката Йорданка Камарашева е била една от първите, които са се притекли на помощ, откакто чула виковете на бабата. „ Като пристигам тук, на мястото, виждам детето окървавено. Питам бабата какво стана, сподели – мина един камион, тук изпод. Голям, наследник.

Разхождали са се с кучето и камионът е пристигнал откъм от свинарниците и е завил. Как, къде се е шмугнало детенцето, не е ли видял този, че го е блъснал “, споделя дамата.

От общината имат подготвеност да оказват помощ на фамилията.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР