76 годишен мъж почина при челен сблъсък на два автомобила

...
76 годишен мъж почина при челен сблъсък на два автомобила
Коментари Харесай

Възрастен мъж загина в тежка катастрофа край Бургас

76 годишен мъж умря при преден конфликт на два автомобила на прав сектор по пътя Айтос - Руен. Още двама души са с по-леки пострадвания. Заради злополуката Руенският проход остана затворен за няколко часа.

Малко преди обяд,  на прав сектор от пътя се удрят челно две леки коли. Едната ръководена от 48-годишен мъж от Силистра и другата от 76-годишен мъж от Айтос. В колата била и 73 годишната му брачна половинка.

„ Виновник за която е възрастният лидер, на лекият автомобил „ Ситроен ”, движещ се от Айтос в посока Провадия, който неоснователно, съгласно свидетелските показания навлязъл в лентата за насрещно придвижване и се е блъснал челно в правомерно движещия се там в посока Айтос лек автомобил ”, изясни представителят на ОД на МВР-Бургас Цветелина Рандева пред Нова ТВ.

Свидетели на случая се притекли на помощ, с цел да извадят хората от колите. Наложило се да режат ламарините, с цел да изварят възрастния лидер

„ Светнаха ми, понижих и видях злополуката и стопирах. Започнах да оказвам помощ на хората ”, споделя очевидец на злополуката.

Тримата потърпевши при пътно транспортното произшествие бяха откарани в Бургаската многопрофилна болница.

„ Двама от тях са в положително общо положение, единствено с меко-тъканни да кажем контузии ”, сподели доктор Лъчезар Атанасов.

Въпреки напъните на лекарските екипи на противошокова зала в ранния следобяд 76-годишният лидер от Айтос е умрял.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР