76-годишен мъж почина при челен сблъсък на два автомобила на

...
76-годишен мъж почина при челен сблъсък на два автомобила на
Коментари Харесай

Тежка катастрофа в Бургас, загина мъж

76-годишен мъж умря при преден конфликт на два автомобила на прав сектор по пътя Айтос - Руен. Още двама души са с по-леки пострадвания. Заради злополуката Руенският проход остана затворен за няколко часа, заяви Нова ТВ.

Малко преди обяд на прав сектор от пътя се удрят челно две леки коли. Едната ръководена от 48-годишен мъж от Силистра и другата от 76-годишен мъж от Айтос. В колата била и 73-годишната му брачна половинка.

„ Виновник е възрастният лидер на лекият автомобил „ Ситроен”, движещ се от Айтос в посока Провадия, който неоснователно, съгласно свидетелските показания навлязъл в лентата за насрещно придвижване и се е блъснал челно в правомерно движещия се там в посока Айтос лек автомобил”, изясни представителят на ОД на МВР-Бургас Цветелина Рандева.

Свидетели на случая се притекли на помощ, с цел да извадят хората от колите. Наложило се да режат ламарините, с цел да изварят възрастния лидер.

„ Светнаха ми, понижих и видях злополуката и стопирах. Започнах да оказвам помощ на хората”, споделя очевидец на злополуката.

Тримата потърпевши при пътно транспортното произшествие бяха откарани в Бургаската многопрофилна болница.

„ Двама от тях са в положително общо положение, единствено с меко-тъканни да кажем травми”, сподели доктор Лъчезар Атанасов.

Въпреки напъните на лекарските екипи на противошокова зала в ранния следобяд 76-годишният лидер от Айтос е умрял.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР