76-годишен мъж от Великобритания, който бил изнасилен от монахиня като

...
76-годишен мъж от Великобритания, който бил изнасилен от монахиня като
Коментари Харесай

Изнасилен от монахиня в детството си мъж намери дъщеря си след цели 62 години!

76-годишен мъж от Англия, който бил изнасилен от монахиня като дете след 62 години съумя да открие щерка си. Тази невероятна история споделя Daily Express.

Едуард Хейс, който бил възпитаван от католическа монахиня, бил изнасилен от нея, когато тя била на 27, а той - на 14 години. Дъщеря им се появила на бял свят през 1956 година, само че на 4-годишна възраст тя била отправена да живее с монахиня. Това станало, откакто майка й внезапно показала признаци на психологични отклонения.

В манастира момиченцето живеело доста мъчно, забранявали му да играе с децата на богати фамилии и се държали по-зле с него, в сравнение с с останалите.

През цялото това време татко й даже не знаел от какъв пол е детето му. Той отправял неколкократни запитвания към Ватикана, надявайки се да получи информация за детето, само че това било неефикасно.

" Ако можех най-малко да схвана дали се е родило момченце или момиченце и, че детето ми е имало прекрасен живот, щях да умра благополучен ", споделя бащата.



След години битка той въпреки всичко получил отплата от католическата черква и намерил щерка си. На трогателната среща тя довела със себе си четирите му внуци и признала, че също е правила опити да намери татко си.

Превод БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР