76-годишен жител на Волгоград отмъсти на длъжностните лица, които го

...
76-годишен жител на Волгоград отмъсти на длъжностните лица, които го
Коментари Харесай

Руски пенсионер помля за отмъщение 12 луксозни общински джипа с Волга, модел 59 година

76-годишен гражданин на Волгоград отмъсти на длъжностните лица, които го глобиха поради оранжерия, която не е била построена съгласно нормите, като разруши 12 от елитните им коли на паркинг наоколо до градската администрация, оповестяват международните издания. Пенсионерът бил един от първите, които били санкционирани по новия закон. Установено било, че на личния му сектор има оранжерия, издигната без нужните документи и нарушаваща редица правила. По-специално, възрастният мъж отглеждал зеленчуци в огромни количества, без регистрация и без да заплаща налози.

Пенсионерът решил да отмъсти мъчително на служителите след несполучлив опит да апелира санкцията. Той прикрепил червен байрак със сърп и чук към шофьорската врата на автомобила си „ Газ М-21 " „ Волга " от 1959 година До мястото на лидера сложил високоговорител, по който скандирал революционни лозунги против бюрократите. Към обяд, когато към административната постройка се били натрупали повече от дузина вносни всъдеходи и други първокласни коли на локални чиновници, той се доближил с волгата и почнал на таран да разрушава колите.

„ Той крещеше, че властимащите са станали напълно нагли и скоро ще изискат пари и за въздуха. Сякаш, сякаш искаше завръщането на руската власт. Ние гледахме от прозореца и беше в действителност ужасно - ускоряваше, врязваше се в джиповете и се чуваше мощен тон, а колата му бе посмачкана, само че се движеше " - споделя един от локалните поданици, който живее наоколо. В резултат на случая са потърпевши дванадесет скъпи задгранични автомобила, някои от които са се преобърнали от мощните удари. Най-малко четири автомобила не могат да бъдат възобновени.

Очевидци оповестяват, че преди да дойде полицията, самите служители се опитвали да спрат сами пенсионера, единият от тях даже извадил револвер и изстрелял няколко изстрела, само че без резултат. Пенсионерът се отказал едвам след 20 минути, когато колата му била блокирана от камион до стената на постройката. Както се отбелязва, неговата „ Волга " е оживяла след повече от две дузини конфликти и до последно била в придвижване, единствено с леко смачкана ризница.

Първоначално лекарите желали да хоспитализират възрастния мъж, само че полицията и чиновниците упорствали за неотложно задържане и прекачване в полицейското ръководство за разпит. Пенсионерът може да бъде наказан на до 15 години затвор, огромна санкция и обезщетения за всички потърпевши

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР