76-годишен мъж извърши истинско зверство в Турция. Възрастният мъж, осъден

...
76-годишен мъж извърши истинско зверство в Турция. Възрастният мъж, осъден
Коментари Харесай

Дежа вю: Турчин уби съпругата и сина си за втори път

76-годишен мъж извърши истинско зверство в Турция. Възрастният мъж, осъден в миналото за убийството на първата си съпруга и син, сега уби третата си съпруга и сина си, предаде „ Хюриет дейли нюз “.

76-годишният Бекир А. е убил третата си съпруга Емине и 18-годишният им син Енес в селце в южната провинция Адъяман. Полицията е започнала разследване и издирва убиеца, който е избягал и се укрива от органите на реда.

Турските медии пишат, че преди 34 години Бекир А. убива първата си съпруга и техния син. Осъден е на едва осем години в затвора. Малко след освобождаването си обаче отново е арестуван – този път за убийството на друг свой роднина. Въпреки зверствата, турчинът не прекарва остатъка от дните си зад решетките заради решение на съда, според което той има психически проблеми.

След освобождаването си от съда, Бекир се жени за втори път, но се развежда с втората си съпруга. Третият му брак е с 61-годишната Емине Орки. Именно нея убива възрастният мъж. Не са ясни мотивите му. Той е убил и сина си, който се е готвел да следва висше образование.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР