7558 подписа внесе политическа партия Съюз на демократичните сили. Надяваме

...
7558 подписа внесе политическа партия Съюз на демократичните сили. Надяваме
Коментари Харесай

Румен Христов: Очакваме трудна кампания

7558 подписа внесе политическа партия Съюз на демократичните сили. Надяваме се на сполучлива акция. Мисля, че са задоволителни, в случай, че условието е 2500. Ние събрахме към 9000, само че успяхме да обработим единствено тези, другите малко се забавиха с идването си, само че и те са задоволителни. Това сподели ръководителят на Съюз на демократичните сили Румен Христов откакто се записва в ЦИК за локалните избори.


Румен Христов сподели, че чакат сложна акция.
„ Трудна, само че аз се надявам, че както Съюз на демократичните сили, по този начин и ГЕРБ като представители на десницата ще съумеят да задържат позициите, които имат поради на това, че за мен и за моите сътрудници от Съюз на демократичните сили дясното ръководство за България е по-доброто ръководство, в това число и в локалната власт, в това число и в общините. И се надявам да продължи десницата да упрaвлява в преобладаващата част от българските общини “, сподели той.
По думите му, сложна акция чака от позиция на „ претенциите и поръчките на левицата “.
„ Която претендира да бъде съществена опозиционна мощ, или претендира да бъде опция, а вие знаете, че те във връзка с акцията, която водят имат дълъг опит. Спомняте си и партийната брошура на Стефан Софиянски, чакаме сходни удари под кръста, само че това няма да ни спре и няма да ни уплаши. Ние ще си разрушаваме положителна акция, ориентирана към хората, за които се избират кметове и общински съветници и за техния по-добър живот, несъмнено “, сподели ръководителят на Съюз на демократичните сили.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР