75-годишна жена от Кюстендил е станала жертва на телефонна измама

...
75-годишна жена от Кюстендил е станала жертва на телефонна измама
Коментари Харесай

Жена от Кюстендил даде над 5000 лв на ало измамници

75-годишна жена от Кюстендил е станала жертва на телефонна машинация през вчерашния ден. Тя e била излъгана, че оказва помощ на полицията да бъдат хванати измамници, след това оставила наоколо до жилищната си постройка пакет с 2500 $, 1500 лева и златни украшения .
По случая е стартирано досъдебно произвеждане в районно управление (на МВР) Кюстендил, известен е дежурен прокурор.
37-годишен мъж пък е арестуван от кюстендилски служители на реда за осъществена домова кражба. Той лишил тв приемник и преносим компютър от вкъщи на свои съседи в кв. „ Изток “, в края на предходната седмица. От него са конфискувани крадените движимости, по случая е стартирано досъдебно произвеждане в районно управление (на МВР) Кюстендил. Кражба на алкохол, парфюми и зарядно устройство е направил 24-годишен мъж от с. Пастра, от вкъщи на стара жена в селото. Установен е при извършени издирвателни дейности от чиновници на районно управление (на МВР) Рила. Задържан е с полицейска заповед за 24 часа, по случая е стартирано досъдебно произвеждане, известен е дежурен прокурор.
В края на предходната седмица е декларирана кражба и на златни украшения от къща в Дупница. Проникването в парцела е взломно. Местопроизшествието е обслужено от дежурна полицейска група, стартирано е разследване в районно управление (на МВР) Дупница по случая, съобщи Катя Табачка - представител на ОДМВР - Кюстендил, за сътрудник на Actualno.com от града.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР