75 години след последния път, когато го вижда да се

...
75 години след последния път, когато го вижда да се
Коментари Харесай

Тази невероятна любовна история ще ви вдъхнови СНИМКИ

75 години след последния път, когато го вижда да се качва в един камион, Жанин от Франция среща още веднъж Кей Ти Робинс. Звучи необикновено, само че е реалност - двамата влюбени, към този момент на повече от 90 години са още веднъж дружно.

Американецът, който пътува до Франция, е деец от Втората международна война и е поканен там по случай годишнина от десанта в Нормандия.

Кей Ти е бил е изпратен на фронта във Франция.

Там той среща красивата Жанин, която тогава е едвам на 18 години.



Двамата се влюбват, само че Кей Ти е мобилизиран с още бойци, с цел да бъдат изпратени на Източния фронт - те се качват на един камион и това е последният път, в който влюбените се виждат.

Кей Ти обаче постоянно ще пази фотографията на Жанин. Той я демонстрира на една журналистка и споделя, че желае да открие фамилията й.

За Кей Ти следва огромна изненада - публицистите му споделят, че Жанин е жива и те са я разкрили. За двамата следва среща 75 години по-късно.

Жанин е в дом за възрастни хора - след войната се е омъжила и е станала майка на 5 деца.

Кей Ти също се дами в Щатите.



Двамата са изгубили половинките си и на необикновената среща признават, че не са спирали да мислят един за различен. Както и че не са вярвали, че още веднъж ще се срещнат.

Сега, когато се разделят, двамата си споделят: "Дано се забележим още веднъж ".

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР