747 са потвърдените случаи на COVID-19 у нас по данни

...
747 са потвърдените случаи на COVID-19 у нас по данни
Коментари Харесай

Министерството на здравеопазването: 12 нови са новите случаи с COVID-19 у нас, общо са 747

747 са доказаните случаи на COVID-19 у нас по данни на Националния действен щаб. През днешния ден са потвърдени още 12 нови случая, като 3 са в София, 7 в Смолян, 1 в Кюстендил, и 1 в Бургас. Лабораториите не престават да работят, оповестиха от Министерството на здравеопазването.

218 са лицата с доказан COVID-19, които са настанени под лекарско наблюдаване в болнични условия. 31 са пациентите с COVID-19, които са в интензивни отделения и клиники.

При 39 лица-медицински личен състав е открит COVID-19.

По отношение на общата картина – към 15 април: 413 от записаните у нас случаи на COVID-19 са на мъже и 334 на дами.

Регистрираните случаи по информация, предоставена от Националния действен щаб, са в областите както следва: Благоевград – 19; Бургас – 27; Варна – 24; Велико Търново – 9; Видин – 2; Враца – 2; Габрово – 2; Добрич – 12; Кърджали – 12; Кюстендил – 19; Ловеч – 2; Монтана – 18; Пазарджик – 15; Перник – 8; Плевен – 9; Пловдив – 36; Русе – 5; Силистра – 2; Сливен – 13; Смолян – 26; София – 447; Стара Загора – 24; Хасково – 9; Шумен – 4, Ямбол – 1.

Починалите лица, при които е открит COVID-19, са 36. Средната възраст на умрелите е 63,8 година

PETEL.BG се дистанцира през цялото време от съобщаването като изключителна вест на броя на умряли остарели хора в Италия, Испания и други страни с огромен % възрастно население.

Засега няма никакви данни, които да демонстрират, че има някакво нарастване на междинната сезонна смъртност в нито една от страните, което да постанова тази статистика да се оповестява като изключителна вест.

Информирайте се от достоверни източници! Търсете първоизточника извора на информацията в непознатите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Доверете се на разсъдъка си, а не на страстите. Преценете дали материала търси сензационност, дали обслужва политически ползи или желае да ви осведоми въз основата на научни експертни данни и числа.

Запомнете: Има неистини, има проклети неистини, само че има и статистика!

Не се подавайте на операции и на евентуални опити на измамници и политици да употребяват изключителната финансова рецесия за користни персонални цели.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР