74-годишен бургазлия блъсна с лекия си автомобил 16-годишна ученичка на

...
74-годишен бургазлия блъсна с лекия си автомобил 16-годишна ученичка на
Коментари Харесай

Пенсионер блъсна ученичка на зебра, друг помете момче и млада жена

74-годишен бургазлия блъсна с лекия си автомобил 16-годишна ученичка на пешеходна пътека. Четири часа по-късно негов връстник, седнал зад кормилото на "Субару Импресия ", опустоши 14-годишно момче и 27-годишна жена, откакто не спря на червен светофар, оповестиха от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Бургас.

Сигналът за първия случай, който е станал на пешеходната пътека против "Тих труд " на ул. "Янко Комитов ", е подаден през вчерашния ден към 11.05 часа.

74-годишният водач на "Опел Астра " не стопира на зебрата и блъска пресичащото 16-годишно момиче. То е откарано в бургаската болница с травма на главата, двете колена, десния лакът и десния палец на крайници, като след обзор е освободено за домашно лекуване.

Няколко часа по-късно - към 14.56 часа на кръстовището на улици "Стефан Стамболов " и "Дунав ", различен 74-годишен лидер с лек автомобил "Субару Импресия " не спрял на червен светофар. Мъжът блъска пресичащите на зелено 14-годишно момче и 27-годишна жена.

Ученикът е настанен за лекуване в УМБАЛ – Бургас с комоцио, без заплаха за живота, а дамата е прегледана и освободена за домашно лекуване.

Двама души са починали, а 21 са ранени при станалите 18 тежки пътнотранспортни катастрофи в страната през миналото денонощие, оповестиха от Министерство на вътрешните работи.

В София са регистрирани три тежки и 67 леки ПТП, потърпевши са четирима.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР