73-годишният шофьор, който вчера блъсна с колата си 6-годишно момче

...
73-годишният шофьор, който вчера блъсна с колата си 6-годишно момче
Коментари Харесай

Пуснаха под гаранция шофьора, блъснал дете в Сандански

73-годишният водач, който през вчерашния ден блъсна с колата си 6-годишно момче на тротоар в Сандански, е освободен под гаранция от 1200 лв.. Здравословното положение на мъжа е влошено, обясниха от прокуратурата пред Фокус. Оттам допълниха, че размерът на гаранцията е съгласуван с приходите на възрастния човек, който е пенсионер.

Момченцето беше блъснато от автомобил на тротоар в Сандански в сряда сутринта. При злополуката водачът блъснал и две паркирани коли. При втурване по улицата с огромен надолнище, на която по същото време се правили строително-ремонтни работи, лидерът не се съобразил със възбраната за прекосяване и подхванал маневра с висока скорост. Потегляйки напред, той по несъобразителност блъснал стоящия наоколо автомобил, след което прегазил намиращото се там дете и блъснал различен автомобил. Той бе арестуван.

Детето беше превозено в болничното заведение в Сандански в тежко положение и му бе направена интервенция. Вчера то бе признато в " Пирогов ". Момченцето е настанено в реанимацията на лечебното заведение, като положението му е устойчиво, само че тежко, заяви по-рано доцент Румяна Андонова, шеф на Отделението по детска анестезиология в лечебното заведение.

Шофьорът не е използвал алкохол, оповестиха от държавното обвиняване. От прокуратурата изясняват, че се обясняват аргументите, довели до случая.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР