73-годишен жител на село Крива бара загина на пътя, след

...
73-годишен жител на село Крива бара загина на пътя, след
Коментари Харесай

73-годишен загина на пътя, блъснат от кола

73-годишен гражданин на село Крива бара почина на пътя, откакто е бил блъснат от кола. Водачът на колата напуснал местопроизшествието.

Пътният случай е станал нощес към 19.30 часа на пътя от Брусарци към село Крива бара. 38-годишеният лидер на лек автомобил вследствие несъобразена скорост с съответните условия и видимост в тъмната част на денонощието, невижда и блъска намиращия се на пътното платно 73 годишен гражданин на Крива бара.

При ПТП-то възрастният човек е умрял, а по колата има материални вреди. Водачът напуснал местопроизшествието  цел да се укрие. Половин час по-късно служителите на реда го разкрили в дома му в Крива бара.

Пробите за алкохол и опиати са негативни, прецизират от полицията в Монтана. Извършен е оглед. Образувано е досъдебно произвеждане. Водачът е арестуван за период от 24 ч. в Районното ръководство в Лом, съобщи БНР.

Това е вторият случай на умрял на пътя човек през вчерашния ден, откакто 57-годишен мъж загуби живота си на околовръстния път на Монтана, малко след среднощ.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР