73-годишен мъж, убит от съпругата си в Пловдивското село Труд,

...
73-годишен мъж, убит от съпругата си в Пловдивското село Труд,
Коментари Харесай

Баба удуши мъжа си заради имот, прехвърлен на любовница

73-годишен мъж, убит от съпругата си в Пловдивското село Труд, приписал семейната къща чужда жена. Това била причината той да се прости с живота си, научи TrafficNews.bg. За убийството е арестувана 67-годишната му съпруга.
Обвиняемата и пострадалият живеели в къща в селото, като отношенията им от години били влошени. Дядото често си канел гостенки, които оставали да преспиват при него. Бабата била свикнала с похожденията му, но чашата преляла когато преди няколко дни разбрала, че той е приписал фамилната къща на дъщерята на една от приятелките си. последвал скандал, тя го натиснала в банята и го удушила.
На следващия ден отишла на работа, като преди това заличила следите от извършеното престъпление.
Пострадалият бил намерен в дома си от свой приятел, който не могъл да се свърже с него по телефон. Първочално медиците решили, че е починал от естествена смърт, но аутопсията показала, че смъртта е насилствена. Започнало е разследване, били са извършени огледи, разпитани са били свидетели. Назначени са съдебно-медицински и биологични експертизи.
Обвиняемата е задържана за срок от 72 часа с постановление на наблюдаващия прокурор, като предстои да бъде внесено искане до съда за вземане спрямо нея на най-тежката мярка за неотклонение „ Задържане под стража”.
Предвиденото от закона наказание за престъплението, за което 67-годишната жена е обвинена, е лишаване от свобода от 10 до 20 години. Разследването по случая продължава.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР