72 подписа събраха опозиционерите за инициирания вот на недоверие срещу

...
72 подписа събраха опозиционерите за инициирания вот на недоверие срещу
Коментари Харесай

Обединена опозиция: 72-ма депутати внесоха вот на недоверие срещу кабинета Денков

72 подписа събраха опозиционерите за инициирания избор на съмнение против държавното управление. Техни представители направиха общо изказване пред репортерите в Народното събрание. 

Подписали са се всички депутати от " Българска социалистическа партия за България ", " Възраждане ", ИТН " и отцепникът от ПП-ДБ Радостин Василев. Последният се пробва да образува нова партия – МЕЧ. Общо изказване направиха Цончо Ганев от " Възраждане ", Георги Свиленски от Българска социалистическа партия, Тошко Йорданов от Има Такъв Народ и Василев. 

" Както имаме обединени ръководещи в лицето на Движение за права и свободи, ГЕРБ, " Продължаваме промяната " и " Демократична България ", по този начин имаме и обединена съпротива. За следващ път се появи, че в името на България могат да се изоставят политическите различия и тъкмо поради това " Възраждане ", Българска социалистическа партия, " ИТН " и самостоятелният народен представител се обединихме и внесохме избор на съмнение ", изясни Ганев.

Председателят на Народното събрание Росен Желязков разгласи, че счита да свика Народното събрание на изключително съвещание за дебатите по вота в четвъртък другата седмица. Гласуването ще е 24 часа след техния край.

Ето и отговора от страна на депутата от ПП-ДБ - Явор Божанков:
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР