"72% от европейските граждани се страхуват, че ще загубят работата

...
"72% от европейските граждани се страхуват, че ще загубят работата
Коментари Харесай

Ева Майдел: Технологиите помагат за растеж, хората няма да загубят работата си заради роботите и автоматизацията

"72% от европейските жители се опасяват, че ще изгубят работата си поради внедряването на роботи и изкуствен интелект в промишлеността. Необходимо е да отговорим на тези терзания с съответни обстоятелства, които ясно демонстрират, че технологиите оказват помощ за напредък и за претовареност. Например, скандинавските страни, където автоматизацията на промишлеността и работата с данни е на най-високо равнище в Европа, бележат позитивен растеж в основаването на нови работни места “, разяснява евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Ева Майдел  Ева Майдел Ева Майдел е български евродепутат от ГЕРБ. Родена е на 26 януари 1986. Завършила е бакалавър по като представител по време на онлайн полемика за цифровата стопанска система.

В събитието взе присъединяване и отрасловият комисар по вътрешен пазар Тиери Бретон.

"ЕС няма време за губене, в случай че желае да бъде водач в международното софтуерно съревнование. За да разгърнем капацитета на стопанската система на данни и изкуствения разсъдък, е належащо да подобрим интернет достъпа на районите, инфраструктурата за култивиране и разбор на данни, уменията на жителите и не на последно място киберсигурността “, разясни българският евродепутат и добави, че е последовател на правилото да се контролира по метод, който да не затруднява нововъведенията „ тъй че бизнесмените да имат опцията да разпрострат гения и концепциите си и да претворят дадена технология в нещо положително за всички нас. “

"Цифровите данни, които се генерират от потребителите, бизнесите и от обществената администрация имат капацитета да трансформират радикално правенето на политики. Ако всички масиви от данни се съберат и проучват, ще допринесат, да вземем за пример, за решения за по-чиста градска среда, по-добра диагностика на болести и създаване на медикаменти, за по-добра енергийна успеваемост и други Всичко това има директно позитивно влияние за стандарта на живот на всички европейци “, уточни Ева Майдел  Ева Майдел Ева Майдел е български евродепутат от ГЕРБ. Родена е на 26 януари 1986. Завършила е бакалавър по.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР