72-годишната Ангела Рийд блестеше като влюбена тийнейджърка на третата си

...
72-годишната Ангела Рийд блестеше като влюбена тийнейджърка на третата си
Коментари Харесай

Пенсионерка на 72 години се омъжи за 27-годишно лъвче

72-годишната Ангела Рийд блестеше като влюбена тийнейджърка на третата си подред женитба. Нейният фаворит Си Джей е по-малък от нея с 45 години, написа "Сън ". Двамата сключили брак едвам 3 месеца откакто се сприятелили във "Фейсбук ".

Първата им "жива " среща била в Нигерия, от където е младоженецът и на нея Ангела получила предлагането за брак. Бабата пръснала близо половин милион, с цел да докара брачна половинка си във Англия, където тя живее.

"Си Джей е доста деликатен. Цяло наслаждение е да бъда с него. Чувствам се като най-красивата жена на света ", споделя Анджела.

По времето, когато почнала да поддържа връзка със Си Джей, пенсионерката споделя, че таман била завършила 16-годишна връзка и се чувствала доста самотна. Той незабавно почнал да й харесва фотосите и да й споделя какъв брой е красива. Двамата си чатели с часове като че ли се познавали от години. Единственият проблем бил, че Си Джей живее в Нигерия, на към шест и половина хиляди километра от влюбената пенсионерка. Тъй като младежът е с 6 години по-млад от внука й, фамилията на Анджела предполагали, че може би афроамериканецът ще желае да я измами, само че пък в последна сметка повярвали в истинността на възприятията на двойката.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР