72-годишна жена, диагностицирана с коронавируса, е починала в Армения, което

...
72-годишна жена, диагностицирана с коронавируса, е починала в Армения, което
Коментари Харесай

Армения съобщи за първи смъртен случай от COVID-19

72-годишна жена, диагностицирана с коронавируса, е починала в Армения, което е първи смъртен случай от COVID-19 в страната, съобщи говорител на здравното министерство, цитиран от БТА.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 2715
Пациентката е имала сърдечно заболяване, както и други съпътстващи заболявания. Армения, страна с население от 3 милиона жители, съобщи към днешна дата за 290 случая на заразени с коронавирус, което е най-големият брой сред страните от региона на Южен Кавказ.

Вижте какви са актуалните мерки и ограничения на придвижването в Европа и по света

18 пациенти са оздравели.

Арменският министър на отбраната съобщи днес, че трима военнослужещи са дали положителни проби за коронавируса.

Съседен Азербайджан съобщи за трети смъртен случай от COVID-19, като броят на заразените е нараснал с 29 до общо 122 души, а 15 пациенти са оздравели.

В Грузия броят на заразените с коронавируса достигна 79, но няма смъртни случаи.

" Предкризисният стадий в страната вероятно ще продължи още 10 дни и тогава вероятно ще бъдем изправени пред кризисния стадий ", каза на брифинг Амиран Гамкрелидзе, директор на Националния център за контрол на заболяванията. Страната с 3,7 милиона население започна днес да използва първите бързи тестове, доставени от чужбина.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния китайски коронавирус в реално време:


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 2715  Учени: Коронавируъст може да отнеме живота на 1,8 милиона души по света Учени: Коронавируъст може да отнеме живота на 1,8 милиона души по света  В Нидерландия и Белгия откриха COVID-19 в канализацията В Нидерландия и Белгия откриха COVID-19 в канализацията  Предаването на новия ковид по време на бременността е необичайност, само че е допустимо Предаването на новия ковид по време на бременността е необичайност, само че е допустимо
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР