71-годишна жена загина при пожар в дома й в село

...
71-годишна жена загина при пожар в дома й в село
Коментари Харесай

71-годишна жена загина при пожар в дома й в село Троица

71-годишна жена почина при пожар в дома й в село Троица тази нощ. При гасенето пострада огнеборец от Велики Преслав, оповестиха от пресцентъра на ОД на Министерство на вътрешните работи.

В 22,50 часа на телефон 112 постъпил сигнал за пожар в къща на ул. " Балкан " в селото. Към мястото на произшествието незабавно били ориентирани два противопожарни екипа на пожарната във Велики Преслав и два от Шумен. На място огнеборците заварили да гори двуетажна къща и прилежаща към нея селскостопанска сграда.

Получили информация, че в къщата живее сама 71-годишната собственичка. В стая на първия етаж намерили мощно обгоряло тяло. Предполага се, че починалата е собственичката на парцела.

При очистване на пламъците и при изнасяне на мощно нагрята железна бутилка с газ пропан-бутан потърпевш пожарникар от Велики Преслав. Той получил обгаряне на два от пръстите на дясната ръка. Раната била обработена на място от екип на незабавна помощ.

В ранните часове през днешния ден, на ярко, е почнал оглед. Образувано е досъдебно произвеждане.

Причините за пораждане на пожара са в развой на определяне, само че по първична информация огънят тръгнал от печка на твърдо гориво.

" Служителите са реагирали на сигнала навреме. За страдание е имало мощен вятър, поради което пожарът се е развил доста бързо”, сподели за ШУМ.БГ шефът на регионалната противопожарна работа комисар Иван Иванов.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР