70 кметове и председатели на Общински съвети от Северозападния регион

...
70 кметове и председатели на Общински съвети от Северозападния регион
Коментари Харесай

Кметовете на Борован, Монтана и Враца са номинирани за членове на УС на Сдружението на общините

70 кметове и ръководители на Общински препоръки от Северозападния район участваха в районно делегатско съвещание на Националното съдружие на общините в Република България (НСОРБ). Домакин на форума бе Вършец, а ръководител - кметът Иван Лазаров.
За членове на Управителния съвет на НСОРБ от района, който обгръща областите Видин, Враца, Монтана, Ловеч и Плевен, бяха номинирани кметът на община Борован Десислава Тодорова, кметът на община Троян Донка Михайлова, кметът на община Монтана Златко Живков и кметът на община Враца Калин Каменов.
Представителите на Общините от Северозапада издигнаха и кандидатурата на кмета на община Мездра Иван Аспарухов за член на Контролния съвет на сдружението.
С провеждането на районните делегатски съвещания в страната стартира процесът по възобновяване на управителните органи на Сдружението на общините за мандат 2019 - 2023 година. Съгласно разпоредбите на Сдружението, номинираните от районните съвещания претенденти за управителните органи на НСОРБ, следва да бъдат гласувани от Общото заседание, което ще се организира на 25 и 26 февруари 2020 година в София.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР