70 известни личности се включиха в уникална иницатива по време

...
70 известни личности се включиха в уникална иницатива по време
Коментари Харесай

70 родни звезди се включиха в уникална иницатива по време на пандемията от коронавирус

70 известни персони се включиха в неповторима иницатива по време на пандемията от ковид. Всеки един от тях засне клип, на който се вижда по какъв начин " хваща " дезинфектант от предходния участник, употребява го и го " предава " на идващия. 

Във видеото участват актьори, артисти, програмисти, гимнастички, танцьори, футболисти, влогъри, блогъри и други Сред най-известните са половинката на Наум Шопов - Теа Минкова, Никол Станкулова, Михаела Филева и Мария Попова. 

Креативният клип е качен и изработен от модела Радост Тодорова, която взе участие в състезанието за хубост „ Мис Вселена България 2015 “.



„ С това видео, въпреки и занимателно поднесено, молим към Вас да се отнесете съществено към обстановката, да изпълнявате заръките и предложените от органите на реда и здравните институции ограничения за сигурност, с цел да запазите себе си и околните си здрави! Бъдете щастливи и оползотворете свободното си време съответно, с цел да отминат тези несигурни времена бързо и още веднъж да сме дружно ", написа моделът. 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР