70% гражданско участие ще има в нашите листи. Това каза

...
70% гражданско участие ще има в нашите листи. Това каза
Коментари Харесай

Мария Капон: Ще можем да работим с Дончева и Манолова

" 70% гражданско присъединяване ще има в нашите листи ". Това сподели каза пред БНР Мария Капон зам.-председател на " Единна национална партия " (ЕНП), мандатоносител на " Изправи се! Мутри, вън! ". Тя посочи, че Арман Бабикян от Отровното трио е член на ЕНП.

Капон уточни, че се усеща удобно с хората от Триото, тъй като борбата против мутрите е продължение на интервенцията " Чисти ръце ", която тя е оповестила от трибуната на Народното събрание още през 2008-а година.

Тя беше безапелационна, че ЕНП е дясна партия, само че ще може да работи с левите обединения на Татяна Дончева и Мая Манолова в " Изправи се! Мутри, вън! ":

" Изработили сме мастър проект, по който ще работим за решение на проблемите на хората. Няма потребност народните представители сами да измислят цялата политика, която ще водят. Трябва да чуят браншовете, с цел да схванат същинските проблеми и да се опитат да ги решат ".

Капон изясни, че ще водят полемики по тематики с другите политически обединения в идващото Народно заседание и ще одобряват всяко положително предложение:

" И партията на Слави Трифонов, и " Демократична България " имат място в идващия парламент. С тях бихме партнирали по няколко тематики, които са ясни и безапелационни. Едната е правосъдна промяна ".Мария Капон дефинира Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи като патерици на ГЕРБ:

" Те не напуснаха Народното събрание, с цел да делегитимират болшинството ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР