70-годишното управление на кралицата приключи и най-големият й син Чарлз

...
70-годишното управление на кралицата приключи и най-големият й син Чарлз
Коментари Харесай

Принц Чарлз е новият крал, коронясват го в Уесминстърското абатство

70-годишното ръководство на кралицата завърши и най-големият й наследник Чарлз към този момент е крал на Обединеното кралство. Oфициално бе оповестено, че той ще ръководи под името Чарлз III.

„ Смъртта на моята обичана майка, Нейно Величество Кралицата, е миг на най-голяма горест за мен и всички членове на фамилията ми. Скърбим надълбоко за кончината на един скъп суверен и доста обичана майка ", гласи първото публично изказване на новия крал.
 
                             

„ Знам, че загубата й ще бъде надълбоко почувствана в цялата страна, Кралствата и Британската общественост и от безчет хора по света ", добавя крал Чарлз III.
 
                             

Съпругата на Чарлз - Камила също ще получи нова купа. Пълното ѝ име ще бъде кралица-консорт - с термина „ консорт ” се отбелязва брачната половинка на монарха. Елизабет II сама пожела това приживе.

 
                             

„ По време на този интервал на печал и смяна аз и моето семейство ще се утешаваме и поддържаме от нашето познание за уважението и дълбоката фамилна обвързаност, огромна част от които беше кралицата “, се споделя още в формалното изказване на новия крал.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР