70-годишният грък бил богат като крез. След като приключи любовната

...
70-годишният грък бил богат като крез. След като приключи любовната
Коментари Харесай

Та Той Може Да Й Е Дядо! Вижте Кой Е Новият Любовник На Палавата Ирен Онтева!

70-годишният грък бил богат като крез. След като завърши любовната си спекулация с филмовия продуцент, в този момент някогашната на безконечния плейбой си има нова тръпка. И това е следващият паралия, за който споделят, че е гръцкият Хю Хефнър.

Ирен Онтева била засичана няколко пъти с милионера на разнообразни всемирски събития. Според клюките в хайлайфа, на богаташа годините въобще не му личали. А пък Ицо Стоте манекенки не можел да му стъпи на дребния пръст по дебелината на портфейла му.

Бизнесът на богатия грък бил обвързван с кораби и яхти, както и с различен тип транспортна активност, написа разкрития.ком.

Преди него 43-годишната манекенка заживя в Милано с следващия милионер.Зашеметяващата красавица обаче не прекъсва връзката с бащата на сина й Кристиян.

С Ицо Стоте манекенки са в другарски връзки. Любителят на женска плът постоянно взима сина им във вилата си във Флоренция за по няколко седмици.

Именно на яхтата на остарялото си гадже Ирен Онтева се срещнала с гръцкия предприемач. 70-годишният милионер незабавно грабвал вниманието на моделки и златотърсачки и Онтева побързала да се уреди.

Без никакви угризения русокоската приела да излязат на вечеря с гърка и единствено седмица по-късно италианския продуцент отпътувал в рубрика „ някогашни ”.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР