70-годишният Арнолд Шварценегер твърди, че се чувства по-млад с поне

...
70-годишният Арнолд Шварценегер твърди, че се чувства по-млад с поне
Коментари Харесай

Възрастта е само число: Шварценегер се чувства с 20 години по-млад

70-годишния т Арнолд Шварценегер твърди, че се усеща по-млад с най-малко две десетилетия, тъй като към момента работи старателно и се радва на „ страховит “ живот.
„ (Възрастта ми) попада в паспорта и шофьорската ми брошура, само че все пак не се ч увствам по-различно, в сравнение с преди 20 години. Чувствам се в действителност добре. Тренирам. Правя самичък филмите си. Животът ми е прелестен. Чувствам се потребен и работлив “, показа артистът в изявление за уеб страницата news.com.au.

Във връзка с тренировките си звездата от „ Терминатор “ разкри пред медията, че тренира всеки ден и се пробва непрекъснато да надгражда достиженията си.

Шварценегер споделя, че върви всеки ден във фитнеса, подвига щанги, настрана кара колело, ски, тренира силово . " Ставам в 5 сутринта и с мотора си стигам до залата. Там упражнявам в продължение на един час, след което се връщам вкъщи и си върша закуска. Направил съм нещо още от сутринта “, показа някогашният губернатор на Калифорния.

И изясни: '' Тренировките не са сложни единствено в началот о. Винаги са такива. Казвам на хората „ не го мисли “. Просто стани, качи се на велосипеда си, покарай малко и тогава започни да го мислиш. Защото сега, в който започнеш да размишляваш, ще си намериш най-малко 5000 аргументи да не го направиш.

Бившият бодибилдър разкри и още една своя загадка пристрастеност – играта на шах . Шварценегер твърди, че концентрацията, която тя изисква, му оказва помощ да преодолее напрежението в всекидневието си.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР