70-годишната Станислава Монствилене от Литва намери лек срещу рака. Възрастната

...
70-годишната Станислава Монствилене от Литва намери лек срещу рака. Възрастната
Коментари Харесай

Баба Станислава изуми света: Излекувах си рак, като всеки ден ям...

70-годишната Станислава Монствилене от Литва откри лек против рака. Възрастната жена имала Сарком в мозъка и лекарите не вярвали, че нещо може да я избави. Вече 10 години обаче бабата си е жива и здрава, а от тумора няма и диря, оповестява esoreiter.ru, съобщи " Пик ".

Медиците гадаят по какъв начин баба Станислава се е избавила от неизлечимата болест, а тя споделя, че никой не й е споделил да се лекува с пясък. Мистериозна мощ я тласнала да опита. Докато се разхождала край реката, изпитала непреодолимо предпочитание да яде пясък. Взела две шепи и почнала да нагъва песъчинки. После едвам не го повърнала, само че главоболието й изчезнало.

Когато се замислила дали това, което прави, не опонира на природата и спряла да яде пясък, главоболието й се върнало. Тогава дамата изключила всички други хранителни артикули от менюто си и станала пясъкояд.

Тя твърди, че всеки пясък има друг усет. Кафявият да вземем за пример бил кисел като лимон. Има сладки пясъци, само че някои са и горчиви, прибавя дамата, която пребори рака.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР