70-годишната певица Алла Пугачова поглези феновете с новата си снимка.

...
70-годишната певица Алла Пугачова поглези феновете с новата си снимка.
Коментари Харесай

Алла Пугачова показа снимка на лицето си в Инстаграм след 5 минути на слънцето

70-годишната певица Алла Пугачова поглези почитателите с новата си фотография. Някои обаче бяха шокирани от нейните фотоси. Дивата се похвали на страницата си в Instagram с хубава фотография, направена след къпане. Примадоната се снима в непринудена атмосфера. Тя театралничи с мек грим - сенки червило с отенък на слива.

Пугачова се явява в ярко розова тога и сламена шапка. На лицето й се виждат сладки лунички. " Обичам слънцето, само че за мен е противопоказано. 5 минути в морето и на слънце, резултатът е върху лицето. Лунички. Може би е настъпила седмата ми младост? ", написа Алла Борисовна. „ Е, и руж “, „ Това не са лунички, а пигментни петна, свързани с възрастта “, „ Ужас! “, „ Приличат на възрастови петна “, „ Това са трупни петна, по-стари “, пишат в мненията. Други, в противен случай, се възхищават на хубостта на Пугачова. Преди това Алла Пугачова ужаси мрежа от фотоси без филтри. Така потребителите откриха удостоверение, че тя деликатно минава през фотошоп всичките си фотоси.



Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР