70-годишна пенсионерка от Шумен беше блъсната от нетърпелив водач на

...
70-годишна пенсионерка от Шумен беше блъсната от нетърпелив водач на
Коментари Харесай

Нетърпелив шофьор удари жена на пешеходна пътека

70-годишна пенсионерка от Шумен беше блъсната от припрян лидер на пешеходна пътека и за шанс се отървала единствено с фрактура на крайници. Лека кола спряла да пропусне дамата, само че идващият след него водач на „Ауди А3“ се престроил в лявата лента и блъснал пешеходката. Инцидентът е станал на бул. “Симеон Велики “ против хранителен магазин в четвъртък следобед, оповестяват от полицията.

Зад кормилото на колата-нарушител е бил младият водач Ф.Ф./18г./ от село Гусла. Тестван е за алкохол, съществуване не е открито.

Пострадалата е откарана за обзор в болничното заведение в Шумен, където била открита фрактура на фибулна кост на десния й крайник. По случая е бразувано досъдебно произвеждане.

 trsh1910-2 Двама мъже пък се озоваха в болница след злополука по пътя сред шуменските села Избул и Върбяне.

33-годишният А.Д. от с. Църквица зад кормилото на „Сеат Ибиза“ не съобразил скоростта си, навлязъл в насрещната лента и се блъснал в идващия камион „Мерцедес“.

Екип на пожарната е обезопасил мястото, а в болничното заведение са откарани лидерът на колата и неговият сателит Г.Х./27г./ от село Църквица. И двамата са с фрактури, без заплаха за живота.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР