70-годишна жена почина след падане в края на концерт на

...
70-годишна жена почина след падане в края на концерт на
Коментари Харесай

70-годишна фенка на Роби Уилямс почина, прескачала седалки на концерт

70-годишна жена умря след рухване в края на концерт на английския артист Роби Уилямс в Австралия, предишния четвъртък, оповестява BBC. 

Тя е блъснала неприятно главата си след рухване през шест реда седалки по време на шоуто на звездата на Allianz Stadium в Сидни и е получила съществени пострадвания. 

Жената е откарана по неотложност в близката болница, където е сложена в изкуствена кома, само че от здравното заведение оповестиха във вторник, че е умряла.

Британският артист не е коментирал случая, който се разигра в първата вечер от XXV-то му австралийско турне. Инцидентът е станал след края на шоуто, когато хиляди фенове са си тръгвали, сподели представител на стадиона. 

" Вместо да употребява стълбите, дамата се опита да прекрачи редовете седалки и паднала. Това е извънредно печален случай ", сподели представителят. Приблизително 40 000 почитатели посетиха концерта на Роби Уилямс на 16 ноември.

Миналия петък 23-годишна жена умря на концерт на Тейлър Суифт в Рио де Жанейро, откакто колабира заради жегата. Ана Клара Беневидес Мачадо беше откарана по неотложност в болничното заведение, където си отиде от сърдечен арест. 

Семейството й сподели, че в този момент търси отговори след голям брой известия, че уредниците са забранили носенето на вода на концерта макар горещата вълна. Суифт отдаде респект на умрялото момиче, като сподели, че е " опустошена ". Тя написа в Instagram: " Тя беше необикновено красива и прекомерно млада. "
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР