70-годишна жена е загиналата в пожара тази нощ в Кючук

...
70-годишна жена е загиналата в пожара тази нощ в Кючук
Коментари Харесай

Починалата в пожар пловдивчанка прекарала нощта в павилиона, газова бутилка в основата на трагедията

70-годишна жена е починалата в пожара тази нощ в Кючук Париж. Мария е прекарала нощта в будката за вестници, съобщи кореспондент на TrafficNews. Очевидци описаха, че пловдивчанката от дни е нощувала в павилиона, защото е била изгонена от квартирата й.

Както по-рано писахме, тялото на жена бе открито в опожарен павилион за вестници. Инцидентът е станал тази нощ на улица „ Михалаки Георгиев”.

Мария не е била добре здравословно. Все още се е лекувала след прекаран Коронавирус. 70-годишната от години си вади прехраната с продажба на вестници, допълват хората от квартала.

По данни на Министерство на вътрешните работи, пожарът е избухнал към 4:00 часа. При обход по улица „ Георги Икономов “ екип на районното ръководство забелязал да гори павилион за вестници. До идването на екипа на пожарната, полицейските чиновници почнали да гасят пламъците благодарение на пожарогасителя от оборудването на автомобила им.

Веднага след бързата интервенция на огнеборците пожарът бил сподавен, а при влизане в павилиона било намерено безжизненото тяло на 70-годишна пловдивчанка.

Наш кореспондент на място съобщи, че в павилиона е открита газова бутилка, която е захранвала апарат за отопление. Хората в региона допускат, че изпускане на газ от винтила е довело до случая.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР