70-годишна жена бе забравена и оставена да лежи в скенера

...
70-годишна жена бе забравена и оставена да лежи в скенера
Коментари Харесай

Забравиха 70-годишна жена за шест часа в скенера в болницата в Павликени

70-годишна жена бе забравена и оставена да лежи в скенера в общинската болница в Павликени в продължение на шест часа, съобщи Нова телевизия.

Случаят е отпреди 10 дни, когато Асенка Христова е призната в лечебното заведение, с цел да бъде изследвана за заболяване на белите дробове.

След като закъснява да се прибере у дома, околните на старата жена стартират да я търсят на всички места, в това число и на гробищата. Подават даже сигнал в полицията за липсващ пациент. Няколко часа по-късно дамата е открита вързана скенера и заключена в залата за проучвания.

Управителят на лечебното заведение Анета Кръстева съобщи пред малкия екран, че след осъществена инспекция се открива, че Христова е била е забравена в скенера от рентгеновия лаборант Камелия Кръстева. В момента тя е в отпуск, а шефът съобщи, че ще бъде осъдена.

От болничното заведение разясниха, че продължителният престой на пациентката в скенера не е бил рисков за здравето, защото апаратът е бил изключен.  

Асенка Христова към този момент се лекува в болница  в столицата, а нейните близки изрично декларират, че че ще съдят болничното заведение в Павликени.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР