70 евро за приятни минути в компанията на проститутка на

...
70 евро за приятни минути в компанията на проститутка на
Коментари Харесай

Ето как се развива родния пазар за секс по границата и в София

70 евро за приятни минути в компанията на продажница на българската граница.

Толкова пари предложи екип на Нова телевизия, с цел да ревизира по какъв начин върви бизнеса в обществените домове в Свиленград. Официално, несъмнено, бардакът се води хотел. Оказва се обаче, че даже казината по границата към този момент оферират повече от нормалното. Екипът на малкия екран ревизира какво се случва и в София. Оказа се, че са подбили бизнеса на девойките от Студентски град.

Да си поръчаш продажница в Сандански не е лесна работа. Повечето от жриците са отпътували за София, а останалите обслужват единствено чужденци. „ Преди 10 години Сандански се водеше градът на проституцията. Много гърци имаше. По 30 автобуса идваха. Сега всичко затихна. Нали им понижиха и парите”, споделя хотелиер. Ролята на сводници играят таксиметровите водачи, твърдят локалните хотелиери. Логично, за чужденците цените са високи.

Разбиха тайфа за трафик на бели робини

В Свиленград - на 430 км на изток от Сандански, нощният живот е напълно различен. През последните години градът си завоюва прозвището „ Лас Вегас на Балканите” главно поради многочислените
казина. Покрай тях процъфтява и хотелиерският бизнес. Тази нова симбиоза сред комара и платения секс е довело до банкрути на старите бардаци. Местните нощни птици предлагат на екипа ни продажница от неприветлив хотел. Казват, че в казината би трябвало да си ВИП клиент, с цел да може да получиш жена за цяла нощ против 1000 евро. Ето за какво влизаме под прикритие в един от хотелите, близо до центъра на града. Посетителите получават упътвания още на входа от жена, известна като Маман. Издава команди от леглото си, гледайки телевизия.

Минути по-късно екипът на малкия екран попада на опашка от чакащи реда си мъже. Барманът предлага пиянство и споделя да имаме самообладание, защото девойките работят. След към 20 минути и няколко огледа от мъже по спортни екипи при нас идва Джесика. Или най-малко с това име се показва. Тя е отзивчива. Твърди, че не прави секс преди диалог с клиента. Не се оплаква от липса на работа, само че внимателно злепоставя конкуренцията, и по-специално – жриците от София. Разказва и за забавни срещи с клиенти. Споделя още, че татко й бил сводник, имал забележително положение, давал й пари, само че не я пускал да излиза на никое място. След тежкия диалог Джесика афишира и цената си – 70 евро за един час.

Втората среща на екипа на Нова тв е с Мая. Работи под това има, макар че е родена мъж. Поръчваш си я по интернет. Смела е пред камерата ни. Трудно й е да отговори на условията на по-интелигентните клиенти, само че се старае. „ Дали ще си с жена или с травестит, разликата е доста дребна. Ние можем да задоволим мъжа по различен начин”, безапелационна е Мая. От 10 години е в специалността. Стартът й е бил на площад „ Македония”. На улицата била унижавана от служители на реда.

В София платеният секс не свършва с травестити. Поставени лица си поръчват и жиголо през уебсайт. Уговарят се да му платят 50 лв. единствено за компания. На адрес в центъра на града се явява 23-годишният Крис, който живее и учи в Студентски град. Казва, че дава полови услуги отвреме в точния момент и сортира клиентите си. Не харесва възрастни мъже, макар че те най-вече го търсели. След диалог е подготвен да се съблече против още 20 лв. след първичните 50. На потегляне учтиво предлага нова среща още същата вечер.

Операция "Тезей " разруши стриптийз питейни заведения и удари трафика на хора, дрога и оръжие в цялата страна

Нито един от героите в репортажа не дочака екипа на малкия екран. Техните разкази обаче хвърлят задоволително светлина върху родния пазар за секс. Опитите за регулация в този бранш до момента удрят на камък даже в Народното събрание, където в никакъв случай не се събира болшинство за узаконяване на бизнеса. Засега проституцията е персонален избор. За някои - въпрос на оцеляване с бързи пари, за други - просто наслаждение. Според българското законодателство обаче сводничеството, трафикът на хора за проституция и даването на пространства за секс са закононарушения!

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР