7 признака на хората със силно биополе Първи признак: ако аурата

...
7 признака на хората със силно биополе
Първи признак: ако аурата
Коментари Харесай

7 признака на хората със силно биополе. А вие от тях ли сте?

7 признака на хората със мощно биополе

Първи симптом: в случай че аурата е чиста и мощна, индивидът съвсем не се разболява. Когато аурата е нищожна, човек се преуморява, има чести главоболия, хронични болести, елементарно настива. Понякога се появяват затруднения и по-сериозни болести.

Втори симптом: мощното биополе дава на своя собственик необикновен шанс във всички каузи. Общо казано, хората със мощна сила постоянно имат по-голяма възможност да реализират триумф без обилни старания.

Трети симптом: мощната аура се усеща, защото човек излъчва оптимизъм. Когато застанете до подобен човек, желаете да действате, да завладеете света и виждате всичко в приятна светлина. Ако това лице е от противоположния пол, тогава е доста елементарно да се влюбите в него.

Четвърти симптом: хората с високо равнище на сила по-трудно притеглят проблеми. Това не значи, че тези хора нямат никакви проблеми, просто не им предизвикват подобен дискомфорт.

Пети симптом: в случай че човек има високо равнище на сила, тогава той най-вероятно е водач. Да водиш другите и да бъдеш слаб са две неща, които са противоположни.

Шести симптом: мощна аура – мощно тяло. Когато човек е мощен духом, той е мощен и физически. Той е устойчив, не се изморява елементарно и постоянно подготвен да завладее нови върхове.

Седми симптом: съзнанието е отворено. Тези хора не се опасяват да опитват, да уголемяват обсега си, да гледат оттатък хоризонта. Силната сила разрешава да не се страхувате от смяната, даже я обичате. Това още веднъж потвърждава, че животът е динамичен. Животът е смяна и непрекъсната промяна.

Невъзможно е у вас да са налице единствено два от признаците, а не всички дружно. Просто са развити по друг метод. Има дребни отклонения или аномалии, само че като цяло всеки от признаците се развива с увеличението на биополето. Ние просто би трябвало да работим върху силата и мирогледа си – тогава всичко ще се получи.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР