7 предмета за късмет, щастие и успех, които баба Ванга

...
7 предмета за късмет, щастие и успех, които баба Ванга
Коментари Харесай

7 предмета за късмет, щастие и успех, които баба Ванга казвала, че трябва да има във всеки дом

7 предмета за шанс, благополучие и триумф, които баба Ванга казвала, че би трябвало да има във всеки дом

7 предмета за шанс, благополучие и триумф, които баба Ванга казвала, че би трябвало да има във всеки дом

1) Mед
Ванга казвала: “Мед в къщата – разцвет в къщата “. От незапомнени времена се счита, че най-много много се харесва меда вкъщи. Това са невидими същества, които охраняват спокойствието и комфорта в дома ви.

2) Подкова на входа – за шанс..
Първият предмет, който мъдрата баба Ванга посочила, била подковата. Тя казвала:
“Дръж подкова на входа за благополучие и триумфа ще откри пътя към твоя дом, конят постоянно носи шанс, а на коня какво му е належащо – подкова ”.

3) Финикова палма и върба
Знаменитата баба Ванга казвала: “Палмата от семето пораства. Нека тя пази тебе и да пази твоя дом и Христос да славиш постоянно. Върбата да се съхранява в дома от година на година, от година на година. Тя ще донесе добрина, благосъстояние и триумф във всичките ти каузи. Първи твой другар и асистент. ”
Засадете семе от палмово дърво и го оставете да пораства. Смята се, че финиковата палма е свещено растение, което почиства дома, способства за разпространяването на добрина и непорочност, отблъсква нечистотията.

4) Сапун
За сапуна Ванга споделя: “Вие живеете бързо, страхувате се, че няма да съумеете на време и в действителност приемате нещата незадълбочено. Имате ли нещо срещу да прекарате няколко минути, пробвайки се да мислите за същността на нещата, които толкоз постоянно са част от всекидневния живот? Сапунът употребявате единствено за физическо филтриране, само че в реалност той може да ви даде доста повече. Обикновеният сапун несъмнено належащо е да бъде в дома ти, той ще ви служи правилно, и всяко зло и нечистота ще измие. ”
Погледнете в магазина за елементарен сапун – без никакви химикали, единствено с натурални съставки.

5) Чесън 
Поставете чесън в ъгъла на общата стая, покрай тавана, с цел да прогоните злите духове:
“Искаш ли да защитиш себе си и къщата си от уроки и зли духове, изплаши ги с чесън. Те не го обичат и ги е боязън, и в къщата, където има чесън, в никакъв случай демон не може да се задържи. Както се е появил, по този начин и бързо ще избяга. ”

6) Камбана (от сребро или стомана) 
Представителите на злите сили са страхливи същества, които обичат тишината и ги е боязън от мощни шумове. Особено зле им става, в случай че звуците се повтарят от време на време, тъй че във всеки дом би трябвало да има камбана ”, споделя Ванга.

7) Кехлибар 
Ванга учи: в къщата би трябвало да им замразено слънце, отразено в смолата. Кехлибар безусловно вземете, с цел да проясни и главата, и ориста на всички. /

 

zajenata.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР