7 милиона лева за един гьол. По този начин столичният

...
7 милиона лева за един гьол. По този начин столичният
Коментари Харесай

Дондуков след ремонта - един гьол за 7 милиона лева

" 7 милиона лв. за един мочур. "
По този метод столичният общински консултант от Република България и деятел Иво Божков разяснява ремонта на емблематичния бул. " Княз А. Дондуков ".

В пост в обществените мрежи Божков популяризира фрагменти, показващи положението на преди малко ремонтирания бул. след първия дъжд от стартирането му в употреба. На фотосите се вижда по какъв начин на булеварда се образуват огромни локви навръх пешеходна пътека, което прави минаването по пешеходната пътека на процедура невероятно.

Това още веднъж подухва тематиката за качеството на ремонтите в столицата и потребността от " ремонт на ремонта ".

 Ремонт на ремонта на столичния бул.
Ремонт на ремонта на столичния бул. " Дондуков "

Към момента са извадени част от паветата на велоалеята до бордюра

" Първият дъжд по случай формалното разкриване на чисто новия ремонтиран бул. Дондуков сподели способността и качественото осъществяване на потвърдилата се в народен проект строителна компания, любим на властта ", показа иронично общинският консултант.

Божков също по този начин пожела триумф на жителите на столичния квартал " Оборище " , които " ще могат да доразвият плувните си качества за 2018, когато София ще бъде европейска столица на спорта ".

" Успех съседи, дълбочината на плувните съоражения тук-там е задоволителна, с цел да не виждате дъното (на улицата, не на положението) ", добави общинският консултант.

 Снимка 326791
Източник:

 Протест против некачествените поправки в София
Протест против некачествените поправки в София

Протестът не е политически

Припомняме, след близо 6 месеца ремонт на 17 ноември придвижването по бул. " Дондуков " беше възобновено. Ремонтът на емблематичния столичен бул. се трансформира в една от най-обсъжданите тематики по отношение на ремонтите в София. Първоначално дебатите започнаха по отношение на това дали по булеварда би трябвало да се резервира паважната настилка и дали да има велоалея .

Остри реакции бяха провокирани и от метода на поправяне на булеварда - столичани скочиха, че трамвайните релси не се слагат по модерна технология.

 Общински съветници желаят неотложно преустановяване на контракта за ремонт на бул.
Общински съветници желаят неотложно преустановяване на контракта за ремонт на бул. " Дондуков "

Действията на Йорданка Фандъкова са явно неработещи съгласно общинарите

По-късно членове на Общинския съвет в София желаеха договорът с компанията реализатор на ремонтните действия да бъде преустановен , тъй като ремонтът не е първокласен. Това провокира серия от мнения за така наречен " ремонт на ремонта " в Столична община, което съгласно мнозина става наклонност.

В началото на месец ноември майстори още веднъж започнаха да пренареждат паветата по бул. в частта сред улиците " Бачо Киро " и " Будапеща ". Само за няколко седмици на употреба, в региона паважната настилка още веднъж се беше разместила.

 Пак поправят ремонтирания сектор от столичния бул. „ Дондуков”
Пак поправят ремонтирания сектор от столичния бул. „ Дондуков ”

За 2 месеца паветата са се разместили...

Проблемът с паветата стана мотив и за непредвиден подарък, които ръководител на групата на Българска социалистическа партия в СОС Калоян Паргов сервира на кмета на Следствен отдел към окръжна прокуратура Йорданка Фандъкова. Паргов подари на Фандъкова устав за редене на павета от 1936 година, който да послужи на кмета и служащите за Следствен отдел към окръжна прокуратура като учебник за това по какъв начин да се наредят вярно паветата по " Дондуков ".

Два дни по-късно бяха хвърлено обвинявания, че паважната настилка на булеварда се е унищожавала съзнателно . Хора съзнателно вадели павета от настилката, с цел да саботират ремонтните действия. Саботаж в тези дейности видя даже и премиера Борисов.

 Борисов видя бойкот в изровените павета на
Борисов видя бойкот в изровените павета на " Дондуков "

Каква деградивна мисъл би трябвало да имаш, се пита министър председателят
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР