7 лунен ден от 12:14 часаПровокиращ ден.Могат да ви провокират

...
7 лунен ден от 12:14 часаПровокиращ ден.Могат да ви провокират
Коментари Харесай

Астрологична дневна прогноза за 18 юли 2018 година

7 лунен ден от 12:14 часа

Провокиращ ден.

Могат да ви предизвикат доста да говорите, за да поизнесете недомислени думи.

Цялата околна природа, целият свят ще откликва на всяка ваша дума, даже инцидентно произнесена. Бъдете деликатни с думите: всичко, което кажете, ще се реализира.

Каквото пожелаете на глас за себе си или за другите – ще се сбъдне. Особено рисково в този ден е да се лъже. Това скоро ще стане истина.

Но по тази причина пък ще се осъществен и всички положителни стремежи. Много е хубаво да се помолите – молитвата ще бъде чута.

Днес, към този момент може да усетите полъха на новата сила на Луната във Везни. Тогава, внезапно ще забравите всичко, което е било от през вчерашния ден. Ще желаете и ще търсите любовта, хубостта, хармонията.

На дневен ред ще дойдат тематиките за взаимоотношенията, връзките, компромисите, и дипломатичността. Всички Вие ще се стараете да бъдете меки, доброжелателни, макар някои сложни аспекти. Трябва да се стараете да избягвате и да не се поддавате на мощните пристрастености, които могат да забушуват във вас.

Ще усещате, на моменти, отрицателната и негативната страна, по тази причина не се поддавайте на отрицателните усеща и страхове.

Уязвима е ендокринната система, кожата и бъбреците. Да не се вършат никакви операции на кожата. Благоприятно е за вадене на зъби, за лекуване на уши и пластични интервенции.

Желая ви един потребен ден, търсете и виждайте всичко красиво и позитивно. Мислете и гледайте оптимистично и самоуверено напред! Вие сте щастливци, че сте тук и през днешния ден.

Сънищата са оракулски, бързо се сбъдват. В медицински проект – би трябвало да се обърне внимание на белите дробове, защото в този ден елементарно може да настинем. Най-неподходящ за вадене на зъби.

Автор: Ивелина Рускова, астролог

аstroiva (at) abv.bg, 0888 899 057
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР