7 лунен ден от 12:02 часа на 21 май до

...
7 лунен ден от 12:02 часа на 21 май до
Коментари Харесай

Астрологична дневна прогноза за 21 май 2018 г.

7 лунен ден от 12:02 часа на 21 май до 13:12 часа на 22 май

Провокиращ ден!

Могат да ви предизвикат да говорите, за да поизнесете недомислени думи.
Цялата околна природа, целият свят ще откликва на всяка ваша дума, даже инцидентно произнесена. Бъдете деликатни с думите, тъй като всичко, което кажете, ще се реализира. Каквото пожелаете на глас за себе си или за другите – ще се сбъдне.

Особено рисково в този ден е да се лъже. Това скоро ще стане истина. Но по тази причина пък ще се осъществен и всички положителни стремежи. Много е хубаво да се помолите – молитвата ще бъде чута. Не бива да се клюкарства, да се къса хартия, да се чупят съдове.

Сънищата са оракулски, бързо се сбъдват. В медицински проект – би трябвало да се обърне внимание на белите дробове, защото в този ден елементарно може да настинем. Най-неподходящ за вадене на зъби.

Луна без курс от 06:31 до 24:00 часа

Не се стартира нищо ново, никакво начинание.
Не е желателно да се подписват контракти, документи
Да не се стартират никакви значими настоятелен диалози и договаряния
Да не се подписва брак
Избягвайте да пътувате в чужбина
Да не се афишира обществено желанието за осъществяване на планове
Положително въздействие за Луна без курс:

Време за разходки с другари, срещи, само че не и настоятелен
За ментални и духовни занимания
Благоприятно за подаване на данъчни заявления
Прекрасен ден. Ден, който може да ви донесе доста облаги, доста позитивни страсти и огромна работливост във вашите дейности. Затова, всичко, което не сте съумели да извършите, можете да го осъществите точно през днешния ден, със знак плюс.

Големи благоприятни условия, вероятности, сили и дух, ще имате денем. Уникални пътища ще ви се отворят, по които ще вървите самоуверено няколко месеца напред. Самите вие ще усещате големи сили и предпочитание да извършите нещо друго с вашия живот. Ще желаете да се развивате от ден на ден и повече. Ще желаете да ви виждат и правят оценка.

Затова ви поучавам, в случай че пред вас се появи някакво ново и друго предложение, не го изпускайте. Вземете го и вървете самоуверено напред. Ще се справите с него, като най-после то ще ви донесе огромен триумф.

Ще покажем смелостта и волята си, по най-хубавия метод по който можем. С лекост ще действаме и ще показваме себе си, своите гении и умения, без да се тормозим. С хъс, целенасоченост и без боязън, се пуснете в деяние. Сега е времето да заявите какво желаете от живота, и да го пуснете в пространството. Поискайте и ще ви се даде.

Днес не трябва да се натоварва сърцето. Не бива да се вършат интервенции на гърба. Да се отбягва физическото натоварване.

Добре е за лечение на кръвоносни съдове, заболявания на нервната система, както и коленете, ставите.

Да не се вършат интервенции на сърцето, гръбначния дирек. Да не се носят тежести на тил, да се заобикаля пресилване на мозъка. Да се пестят физически сили.

Ивелина Рускова, астролог

[email protected], 0888 899 057
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР