7 лунен ден от 10:42 часа на 22 януари до

...
7 лунен ден от 10:42 часа на 22 януари до
Коментари Харесай

Астрологична дневна прогноза за 22 януари 2018 година

7 лунен ден от 10:42 часа на 22 януари до 11:11 часа на 23 януари

Провокиращ ден!

Могат да ви предизвикат да говорите, за да поизнесете недомислени думи, а в този ден би трябвало по-малко да се приказва. Цялата околна природа, целият свят ще откликва на всяка ваша дума, даже инцидентно произнесена. Бъдете деликатни с думите: всичко, което кажете, ще се реализира. Каквото пожелаете на глас за себе си или за другите – ще се сбъдне.

Особено рисково в този ден е да се лъже. Това скоро ще стане истина. Но по тази причина пък ще се осъществен и всички положителни стремежи. Много е хубаво да се помолите – молитвата ще бъде чута.

Днес ще се съвземете след двудневен интервал на интровертност и изчерпателност. Ще усетите огромен прилив на сила, сили и интензивност. Внимателно преценявайте всяка обстановка в която попадате, действайте рационално и внимателно. Запазвайте вътрешното си успокоение и не бързайте да вземате решения. Не действайте импулсивно и бързо, премисляйте всяка една обстановка.

До 9 часа сутринта, денят ще бъде не толкоз ефикасен и потребен. По-късно ще усетите огромен прилив на сили и сила, ще има динамичност и на моменти ще усещате напрежение. Това ден, изпълнен с голям брой събития и страсти.

Понеделник ще увеличи енергетиката към нас и е допустимо да усили напрежението. Може да избухнете и да станете прекомерно нападателни, в дадени обстановки.

Иначе, ще имаме нужния капацитет, мощ, власт и всички нужни качества, с цел да достигнем до задачите си, без значение какъв брой компликации ще ни се наложи да прескачаме.

Уверени, окуражени, със нужното самочувствие, ще вървим самоуверено напред, тъй като, ще осъзнаем добре, какво можем и какво притежаваме.

Сънищата са оракулски, бързо се сбъдват.

Уязвима е главата и не трябва да се вършат интервенции на главата и лицето. Да не се вадят зъби, да не се подстригва косата, да не се вършат никакви операции на ушите.

С доста Любов:

Ивелина Рускова, астролог

astroiva (at) abv.bg, 0888 899 057
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР