7-кратният световен шампион във Формула 1 Люис Хамилтън не успя

...
7-кратният световен шампион във Формула 1 Люис Хамилтън не успя
Коментари Харесай

Хамилтън: Изоставаме с 1 секунда от Ред Бул

7-кратният международен първенец във Формула 1 Люис Хамилтън не съумя да скрие разочарованието си след петъчните свободни тренировки за Гран При на Бахрейн, в които колите на Мерцедес се оказаха надалеч от водачите. Хамилтън приключи втората сесия 8-и, а съотборникът му Джордж Ръсел – 13-и.

„ Днес стана ясно, че сме надалеч от челото – съобщи Хамилтън. – Бяхме наясно с това по време на тестванията, само че разликата е огромна. Правя всичко по силите ми на пистата, само че изоставаме, ще работим с това, с което разполагаме. ”

Хамилтън посочи, че Мерцедес изостава както в късите серии обиколки и симулациите на подготовка, по този начин и в по-дългите серии с повече гориво на борда.
 Алонсо: Не мисля за първото място на старта Алонсо: Не мисля за първото място на старта
„ В дългите серии от обиколки, в спортно движение, ние сме на 1 секунда от Ред Бул. Мисля, че при тези условия темпото ни е близо до това на Ферари, а втората позиция заема Астън Мартин, ние и Ферари ще се бори за третото място. Получава се същото като предходната година, даже в този момент сме още по-назад ”, добави Хамилтън.
 Фернандо Алонсо над всички във втората подготовка в Бахрейн Фернандо Алонсо над всички във втората подготовка в Бахрейн
Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР