7-кратният световен шампион във Формула 1 Люис Хамилтън иска да

...
7-кратният световен шампион във Формула 1 Люис Хамилтън иска да
Коментари Харесай

Хамилтън иска да лети в Космоса

7-кратният международен първенец във Формула 1 Люис Хамилтън желае да лети в космоса и удостовери, че е приказвал по въпроса с създателя на SpaceX Илън Мъск.

„ Не е най-лесното нещо да приказваш с човек като него, защото мозъкът му работи на друго равнище, постоянно се нервирам, когато приказвам с него – изясни Хамилтън. – Разбира се, че го питах за това дали сме кацнали на Луната. Каква ще е идната цел. ”

Все отново, водачът на Мерцедес направи уточнението, че галактическият полет не е измежду най-важните му цели в близко бъдеще, изключително след взривяването на последната ракета, изстреляна от SpaceX, на борда на която обаче нямаше хора.
 Защо във Ферари постоянно има такова напрежение? Защо във Ферари постоянно има такова напрежение?
„ Ще опитвам, да, на избран стадий, само че дано преди този момент се пробват други, защото тези неща избухват до момента в който се издигат нагоре – разяснява Люис. – Мъск приказва за това, че ще отидем до Марс, само че аз съм подготвен да опитвам каквото и да галактическо пътешестване. Казах му, че мога да пилотирам галактическия транспортен съд, само че мисля, че там всичко е автоматизирано! ”
 Пилотите получиха по още един мотор за сезон 2023 Пилотите получиха по още един мотор за сезон 2023
Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР