7-годишният Ангел Блажев сложи в малкия си джоб актьора и

...
7-годишният Ангел Блажев сложи в малкия си джоб актьора и
Коментари Харесай

Второкласник сложи Сашо Кадиев в малкия си джоб

7-годишният Ангел Блажев постави в дребния си джоб артиста и водещ Александър Кадиев. На втория полуфинал в предаването „ България търси талант” второкласникът се изправи в борба против Сашо Кадиев, с цел да премерят знанията си по география.

Малчуганът съумя да впечатли с изключителна памет и знания. Той съумя да познае страните единствено по очертанията им в глобуса. Талантът му е неповторим за нежната му възраст, а Ангел споделя, че самичък демонстрира интерес към географията и за скромните си години към този момент знае доста неща.

В играта за въпроси в шоуто удивителният Ангел отговори на 7 от 9 въпроса, като остави на съперника си няколко точки от почитание, пошегува се второкласникът.

„ Учителите ми споделиха, че съм звездата на учебното заведение. Аз не познавам по-умно дете от мен. Знам да броя от 500 на назад, познавам пътните знаци. След 20 години желая да стана проектант, да имам лимузина да странствувам, не знам доста за Западния свят. Искам да си намеря жена, но интелигентна, не красива. Ако аз мога да трансформира света, бих го направил обединен”, описа малчуганът, който беше един от кандидатите да стане геният на България за 2022 година Уви, зрителският избор не му доближи, с цел да продължи напред, а към огромния край нощес ще придвижиха група “Магия” и балет “ВЕГА”.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР