7 години затвор за кражба, 5 години лишаване от свобода

...
7 години затвор за кражба, 5 години лишаване от свобода
Коментари Харесай

Лоши новини за нападател на ченгета Симеон, който гълта вилици, лъжици и запалки

7 години затвор за кражба, 5 години отнемане от независимост за междинна телесна щета над служител на реда и санкция от 980лв., получи рисковият рецидивист Симеон Емилов от Сандански. Присъдата бе постановена от състав на Окръжен съд Благоевград през днешния ден, написа struma.com.

Адвокатът му Надежда Римпева изиска да го оправдаят по всички обвинявания, тя сподели, че доказателствата против него не са задоволителни, до в този момент не е имало очевидец, който сигурно да го разпознае и при извръшване на закононарушенията му и, че злополуката с служителя на реда Тодор. П. е била просто случай.

В знак на митинг, търсейки свободата си Симеон гълтал съзнателно няколко пъти запалки, лъжици и вилици. В правосъдна зала стана ясно, че няма заплаха за здравето му, в случай че те останат в организма му. Това удостовери на делото през днешния ден експерт, което е прегледало Симеон в хирургично поделение.

Той сподели: „ Тези предмети могат да останат в организма му за цялостен живот, несъмнено има риск от затруднение, само че в множеството случаи организмът самичък би трябвало да успее да ги изхвърли. И удостовери, че сега в тялото му има 2 запалки.

Емилов, за разлика от последният път, когато влезе в съда, не беше нападателен, а в противен случай. Той опита да се отбрани като сподели пред съда:

„ Мислех, че ще ме освободите да се церя, мен в действителност ме боли. Трябва ми интервенция, тези предмети би трябвало да се изкарат от мен. Не мога да хапвам що си желая. Така и не ме преместихте в Ловеч и, да знаете, писах даже до министъра на опазването на здравето и очаквам отговор. Освен това аз не съм отговорен, каквото съм направил съм го лежал, но това е безспорна неистина. Натопиха ме. Моля ви да ме оправдаете. "

Както БЛИЦ заяви, при опит за кражба от частен дом на Борислав Алексиев в Сандански, обвиненият Симеон Емилов, на 42 години, направил опит да избяга, само че двама служители на реда го подгонили. При гонитбата Симеон блъснал един от служителите на реда, служителят на реда Тодор П. паднал на земята и си навехнал крайници.

Емилов опитал да открадне в найлонов чувал строителни машини. Той е криминалнопроявен и е осъждан няколко пъти за други закононарушения.

След къса отмора осъждам Татяна Андонова разгласи присъдата на подсъдимия.

Той беше упрекнат в опит за кражба от частен дом в Сандански и е наказан на 7 години отнемане от независимост и за нанасяне на междинна телесна щета, което му донесе още 5 години отнемане от независимост. Симеон би трябвало да заплати и 980лв.

Времето, прекарано в пандиза по време на правосъдния развой, ще бъде приспаднато от присъдата му.

Решението на съда може да бъде обжалвано пред Апелативен съд в София в границите на 15 дни.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР