7 души загинаха и трима бяха ранени в петък, когато

...
7 души загинаха и трима бяха ранени в петък, когато
Коментари Харесай

Касапница на пътя! 7 мъртви и 3-ма ранени след катастрофа между мотори и джип

7 души починаха и трима бяха ранени в петък, когато пикап се е сблъскал с няколко мотоциклета по селски, двулентов път в Северен Ню Хемпшир, написа bg-voice.com.

„ Трагично е “, сподели капитанът на щатската полиция на Ню Хамшир Крис Ветър. „ Трагично е за всички, които са наранени от злополуката. Трагично е за фамилиите, само че ние си вършим работата. Мислите ни са с хората, които страдат “, добави той.

Травис Худ, който карал зад джипа, споделя, че е първият човек на местопроизшествието и е останал с един от ранените мотористи, до момента в който дойде кола за спешна помощ.


„ Държах ръката му, и се пробвах да го накарам да… Окуражавах го като му споделях: „ Стисни ръката ми. Остани с мен. Ти си мощен човек. Можеш да се оправиш “. Към края, когато колата за спешна помощ пристигна, аз почувствах, че той губи мощ “, споделя още мъжът.

Двама от ранените са отведени в локални лечебни заведения, а третият, който е бил със обилни пострадвания, е бил превозен с хеликоптер чак до болница в Мейн. Чарли Сейнт Клер, изпълнителен шеф на Асоциацията за мотоциклети в Лакония, която е хазаин на огромно сборно рали през юни, сподели, че
Мотоциклетистите са най-вече ветерани от флотам членуващи в един и същи клуб.


Катастрофата е станала на път номер 2 в градчето Рандолф, който е на към 2 часа път северно от Конкорд, столицата на Ню Хемпшир и на 3 часа път с кола от Бостън. Въпреки че има единствено две платна, този път е главен за жителите и туристите, които пътуват на изток или на запад.

Катастрофата се е случила на към 500 метра от мястото, където са отседнали множеството мотоциклетисти, сподели Джери Хаман, съсобственик на един от околните мотели. Той и лекарят, отседнал в една от неговите стаи, също отишли на мястото на злополуката, с цел да оказват помощ. Други се опитвали да оказват помощ допустимо най-добре, само че някои хора към този момент били мъртви.

„ Беше толкоз опустошително да видиш телата на пътя “, споделя Харман. „ Боже мой, не желая да виждам сходно нещо още веднъж “, добавя с тъга той. Точната причина за случая се обяснява. Засега се знае единствено, че джипът се е запалил.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР